donderdag 4 juli 2024

Nicolien

Faxen aan Ger.
 
Als fan van De grote wil, het kleurboek, het vogelboek en De dwaling wist ik dat de kans groot was dat ik van de Faxen aan Ger reeks van Nicolien Mizee zou houden. Nicolien is opwijkend tot en met. 

Maar ik begon niet aan de Faxen. Omdat ik nog zo veel moet lezen en wil lezen. Mijn achterstand ik groot, mijn ogen zijn altijd groter dan mijn buik, zoiets :)

Toen begon Nikki Dekker (ook een fan van Nicolien en ik van haar én Nikki) met haar Brieven aan Nicolien, waar ik op geabonneerd ben. Dus nu er een nieuw faxboek in de winkel ligt (nummer 6 alweer) ben ik overstag gegaan. Ik las bijna een week in Ik kus uw handen duizendmaal en heb daar zo van genoten! En het goede nieuws is: ik heb nog 5 delen in te halen ;)

De faxen dateren (in dit boek) van 2000 maar sprankelen nog alsof ze gisteren zijn geschreven. Geniet er van, een fijn boek voor de vakantie!


Oogst uit eigen tuin! Zo tof.
 
 
So slow down and observe the anxious loops you fall into during the day. Resist those jittery paths and ground yourself in the moment repeatedly.
-Ask Polly- 

Succes nog aan de Nederlanders, een fijne vakantie aan iedereen die vrij heeft en aan de rest: gewoon dagdagelijks genot gewenst!

Liefs,
Els
 
 
Ps: Er zijn nog bundels! 5 euro voor 'Echte Els' bij je thuis!

Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Merci! 

 
 

 
 

2 opmerkingen:

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!