dinsdag 2 juli 2024

Zon-regen

Buien.

Te veel regen, te veel zon. En dan hebben we nog niet echt te klagen want grote (natuur)rampen zijn het hier (nog) niet. Toch heb ik het er soms lastig mee, en ik niet alleen denk ik. In mijzelf gaat het ook op en af. Ik zat in een ferme neer, ging wat op en dit weekend was het weer steil bergaf. Ondertussen krabbel ik weer wat overeind. Begint de spanning weer wat los te laten.



De tuin is blij, alles groeit en bloeit. Momenteel kunnen we amper buiten komen omdat alles doornat is en hangt, er blijft quasi geen padje meer over voor ons ;) Ik ben echt blij met onze ontharding. Op mijn Insta staat een foto die Karel vanop ons plat dak nam. Die is een week oud en op die week is alles nog meer dicht gegroeid. Ik sta vaak voor het keukenraam gewoon wat naar buiten te kijken. Ik zie soms een vogel, vlinder, bij, Caries, maar vaak ook 'niets'. Dat niets is dan veel groen en bloemen ;)
Ontspannend.

Ik vertoef al een paar dagen in aangenaam gezelschap: Ik kus uw handen duizendmaal. Aanrader!
 
Write a “to-feel” list. Start by naming your deepest yearnings and aspirations. Then take a moment to reflect on each—to study your own feeling compass, teasing out the nuances of what each contains with more depth and specificity. -Suleika-

Liefs,
Els


Ps: Er zijn nog bundels! 5 euro voor 'Echte Els' bij je thuis!

Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Merci! 

2 opmerkingen:

  1. Ja, door alle regen groeien de tuinen behoorlijk "buiten de lijntjes" :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook erg veel behoefte aan niets. Het is de tijd van het jaar denk ik. Regen is sowieso verfrissend. Het liefst dans ik er doorheen...

    BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!