dinsdag 4 februari 2020

Update

Pijn en fijn

De pijn aan mijn voet en tand werd harder. Wat ook niet raar is. De drukke lastige maanden hebben mijn weerstand aangetast, wat maakt dat de ontstekingen vrij spel hadden. Ik zat ondertussen al 2 keer bij de tandarts, belde al ettelijke keren met artsen, zat al bij mijn homeopate, mailde ettelijke keren met haar. Ook in het weekend. Mijn artsen zijn super geweldig lief geweest, hartverwarmend! Zaterdag ben ik niet gaan werken, vandaag ga ik terug aan de slag.
Mijn tand moet ontzenuwd worden, de zenuw heeft de druk van een vernieuwde ( de oude begon te barsten) vulling niet aanvaard en is beginnen afsterven... En zenuwpijn doet pijn... Normaal gezien heb ik een afspraak voor volgende week woensdag, bij de endodontoloog. Volhouden dus.
Mijn enkel heeft ontstoken ligamenten doordat er een bak is opgevallen bij het werk. Dat gebeurt wel eens vaker (eigen schuld) maar door de samenloop van omstandigheden is dat nu beginnen ontsteken.

Vrijdag ben ik gestopt met de reguliere ontstekingsremmers en overgegaan op homeopathie. En vanaf toen ging het beter, oef! Ik moest zelfs bijna geen paracetamol meer nemen. Geweldig he. Dus ik kan seffens terug gaan werken, afleiding! Hoera!



Op zondag reed Karel me naar ons favorieten boekencafé voor taart en thee. Een gouden uurtje. Voor de rest heb ik veel gelezen, had je niet verwacht hé ;)?
Mijn absolute aanraders:
-Het internet is stuk. Een geweldige must read, voor iedereen, Marleen Stikker was in 2018 al een 'mens van het jaar' bij mij!
-Waar geluk begint. Toen ik er echt even doorzat las ik dit kinderboek. Medicijn in boek formaat!
-Er is een band die rapemachine heet. Geweldige, toegankelijke poëzie. En het is nog week van de poëzie, dus koop het nu en krijg er een geweldige bundel gratis bij!

Dankbaar voor alle lieve artsen, lieve Karel, toffe boeken!
En jij? Waar ben jij dankbaar voor op deze dankbare Dinsdag?


''Doe datgene waarvoor je bang bent; dat betekent een zekere dood voor je angsten.''
-Ralph Waldo Emerson -

Liefs Els


Ps: Er zijn nog bundels! 5 euro voor 'Echte Els' bij je thuis!

Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Merci!   


8 opmerkingen:

  1. Je boft toch maar niet met je ontstekingen. Gekmakend tand/kiespijn. Knap hoor dat je het positieve eruit weet te halen. Dat het maar snel volgende week woensdag mag zijn. Op naar de verlossing. 😘

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jemig, je krijgt het wel voor je kiezen ;-). Sterkte! X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat goed dat homeopathie je zo goed helpt!
    Tand-/kiespijn vind ik denk ik de ergste pijn... Heel veel sterkte, ook voor volgende week!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jeetje zeg, het is me nogal wat. Nog even volhouden, sterkte Els.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jemig. Wat vervelend allemaal. Hou je taai

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Sterkte met alle pijnen. Die tand zou ik nog het ergste vinden. Ik leef met je mee.

    BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!