dinsdag 20 oktober 2020

Kort geheugen

Als het minder gaat...

Waarom vergeet ne mens toch zo vaak wat goed voor hem is? Hoe kon ik vergeten hoe goed het me doet om op het einde van een lastige dag nog eens een toerke te gaan wandelen? Zorgen smelten meer en meer weg met elke stap en ik slaap veel beter. Het is soms echt een mirakel. Voedsel voor de ziel.

Maar ik vergeet dat. Zeker als het lastig gaat. Maar zondag dachten we er toch nog eens aan; hoera!
 

 
 
En het was magisch. Al is het ook de plaats waar ik bijna 5 maanden geleden gevallen ben met mijn koersfiets. Een val waarvan ik nog steeds niet helemaal hersteld ben:( Maar er is hoop; ik ben nog eens bij de dokter geweest en we gaan iets nieuws proberen en als dat niet lukt kan het nog altijd geopereerd worden... 
 
Dus, note to self en aan jullie: niet vergeten hoe heilzaam wandelen in de natuur is! Na een moeilijke dag lijkt dat een onmogelijke opdracht maar doe het toch: stapschoenen aan en gaan!

Ik las trouwens net: De Hormoon revolutie. Boeiend!
 
 
''Als je adem tot rust komt, kalmeert ook je geest. Let op je adem.''
-Andres Zaffina-

Nog een fijne #dankbare dinsdag,
Els
 
Ps: Er zijn nog bundels! 5 euro voor 'Echte Els' bij je thuis!

Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Merci!     







 
 

5 opmerkingen:

  1. Tja, dat wandelen schiet er hier ook vaak bij in. En het inderdaad zo fijn. Ik ga manlief maar eens waarschuwen dat we er straks op uit moeten.
    En jij: sterkte met alles. X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wandel sinds een paar maanden, ik doe minstens 6000 stappen per dag. Heel goed voor mijn gezondheid! En eigenlijk prima te doen. Heb er vandaag al ruim 7000 :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Regelmatig kom ik buiten en denk ik dat het prima wandelweer is maar doen ho maar. En dat terwijl het me heel goed zou doen om los te komen van waar ik mij in vastgebeten heb. Laat ik je woorden nou te harte nemen! Wat een gedoe dat je val je nog steeds last bezorgd. Sterkte daarmee Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Meteen de daad bij het woord gevoegd en een eind gewandeld.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Knoop in je zakdoek Els ;-)
    Sterkte met alles ( knuffel )

    BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!