donderdag 8 april 2021

Nen Hoogtdag.

Amai amai.

Boeken zijn mijn lust en mijn leven, mijn voedsel, mijn adem. Dat weten jullie wel al hé :) Jullie weten ook dat ik recenseer voor verschillende uitgeverijen. De meeste zetten hun aanbiedingsbrochures online, eentje (L&M Books) stuurt ze nog op. Zij vertegenwoordigen een hele hoop uitgeverijen dus dat wil zeggen: een doos vol brochures. Brochures vol nieuwe boeken die nog moeten verschijnen! Een feest!!!
Wat de Ronde van Vlaanderen is voor Karel is dé Doos voor mij. Nen echten Hoogtdag ;)
 

 
Ik weet dus wat doen vandaag. Ondertussen nog een toffe boekenpodcast op (Boeken FM is een aanrader) en mijn dag kan niet meer stuk. Boekenmoois delen is echt een verslaving van mij, ik wil iedereen aan het lezen!!! Noem het een opwijking ;) Momenteel ben ik bezig in het prachtige Vlucht.
 
Voor mijn verjaardag vroeg ik, zoals steeds, boekenbonnen. Nu ben ik dus bezig met kiezen en wikken en wegen en... Deze komen er al zeker op: Lakmaker en Hofstede. Nog boekentips iemand?
 
 
We rise by lifting others. -Ingersoll- 


Ik zou zeggen: lees ze, het is toch geen weer om buiten te komen ;)
Liefs,
Els
 
 
Ps: Er zijn nog bundels! 5 euro voor 'Echte Els' bij je thuis!

Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Merci!   


 
    
    

3 opmerkingen:

  1. Ik wacht op jouw tips ;-)
    Veel plezier met kiezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik moet mijzelf beschermen tegen teveel moois :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Altijd fijn om bonnen te krijgen, héél veel plezier met het kiezen en wikken en wegen !

    BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!