donderdag 17 februari 2022

Humor

Mopjes maken.

Hoe lastiger ik het heb hoe meer mopjes ik maak. Soms. In dit geval maakte ik er al veel. Noem het een opwijking. Ik ben er wel een lastige in. Ik mag mopjes maken maar andere mensen niet. Niet over het lastige onderwerp. Over al de rest: graag en hoe meer hoe liever.
 
Met sommige mensen heb je een humor-klik. En dat is zalig. Ik heb dat met Karel, oef ;) En met één van mijn collega's. Binnenkort wordt zij 60. Wij hebben al jaren een gedeeld mopje over tepelflosjkes. Raar maar het komt wel ergens van, te lang om hier uit te leggen. Laat ik volstaan met te zeggen dat het is ontstaan toen er veel afwezigen waren en wij 5 dagen op rij met ons tweetjes de vroege deden (5u30 beginnen). Humor was het enige dat ons overeind hield. 
 
Voor haar verjaardag haakte ik: 
 

 
Echte tepelflosjkes :)))
Ik hoop dat ze er blij met is, maar ik ben er eigenlijk wel zeker van :)
 
Hebben jullie dat ook: humor-kliks?
 
Nog even over het niet reageren op jullie blogs: ik zie het reactie-veld wel maar ik kan er gewoon niets in typen. En dat heb ik bij meer en meer blogs. Zeer lastig en triest. Iemand enig idee hoe ik dit kan verhelpen?
 
Ik las net Van klein tot groots Jane Goodall en dat is wederom een prachtig boekje! En Komijnsplitsers heb ik ook net uit. Wonderschoon!
 
Ik ben mezelf en ik hoop dat ik dat meer en meer word.
-Paula Modersohn-Becker-
 
Lees ze, of haak ze ;)
Liefs Els 
 
Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Merci!   

4 opmerkingen:

  1. Het is echt onvoorspelbaar, ik kon hier al een paar keer niet reageren en terwijl ik dit type is het ook maar afwachten. Niets vergeleken met jouw afwachten. Ik denk aan je

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk om dezelfde humor te delen! Ze vindt het vast leuk! Ik heb weinig mensen die me echt begrijpen maar nu heb ik ook gewoon een beetje een vreemd gevoel voor humor. Maar áls het dan gelijk is... Dan is het ook bizar.

    BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!