dinsdag 25 oktober 2022

Het dagboek van Cerise.

Grote fans.

Het gebeurt niet zo heel vaak dat Karel en ik hetzelfde boek lezen. Het dagboek van Cerise lazen we wel alle twee en we zijn er echt dol op! Er verschenen 5 delen, toen was het gedaan, jammer genoeg. Ik volg de illustrator Aurélie Neyret op Instagram en daar las ik over een tentoonstelling in het Stripmuseum te Brussel. 
 
 
Zondag gingen we er heen. Echt tof, zeker de moeite! Ik ontdekte daar dat er toch een soort van vervolg komt en dat er ook al een andere reeks is: Lulu en Nelson van dezelfde tekenaar. Ik weet al wat er op mijn verlanglijstje komt :)
 
We gingen naar Brussel met de trein, dat kan in het weekend aan halve prijs. Die dag hadden we nog andere plannen maar daar vertel ik donderdag over. 
 
Momenteel ben ik bezig in Het gefluister achter de deur , het tweede boek van TJ Klune en ik ben wederom verliefd! Wat een boek, wat een schrijver! Aanrader hoor!
 
 
De kleine dingen? De kleine momenten? Ze zijn niet klein.
-Jon Kabat-Zinn-
 
Nog een fijne Dankbare Dinsdag en tot donderdag,
Els
 
Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Merci!    
 
 
 

1 opmerking:

  1. Wat leuk om hetzelfde boek te lezen. En dan samen naar een tentoonstelling gaan, gezellig!

    BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!