dinsdag 4 oktober 2022

Dierendag

Adopt don't shop.

Dierendag, het ideale moment om te wijzen op de vreugde die een huisdier kan brengen! En om nogmaals op het volgende te wijzen: adopt don't shop! De asielen en opvangen zitten vol: allemaal coronahonden en -poezen... Zielig, zielig, zielig!
 
Ik begrijp niet dat mensen een dier nemen om het dan korte tijd later weer weg te doen. Als je zo een engagement aangaat weet je toch dat het voor jaren zal zijn!? Als je zelf op zoek bent kijk dan even hier.Op deze site wordt het aanbod van alle Vlaamse dierenasielen gebundeld. Je vind er zeker wat je zoekt, de volgende liefde van je leven.

Wij zijn nog altijd heel blij met onze Kamiel!
 

 
Hij heeft zijn weg al een beetje gevonden, koos al wat favoriete plekjes. Nu nog vrienden worden met Caries... Ze blaast nog steeds naar hem als hij te dicht komt maar aangezien ze nu beide buiten kunnen is er genoeg ruimte om hem te negeren, meestal ;) Vanochtend kregen ze wat lekkers, speciaal voor dierendag. Happy poezen, happy baasjes.
 
#dankbaredinsdag
 
Heb jij een (adoptie)dier?  

Momenteel lees ik: Drang. Met foto's van de schrijfster haar hondje. 


Angst is maar voor even. Spijt is voor altijd. 
-Daniël Lohues-

Fijne Dierendag,
Els
 

2 opmerkingen:

  1. Nee na Jara lees herdershond even niet meer. Al mis ik mijn maatje ee zijn er nog niet uit. Bedenk tijd al een jaar. We gaan zeker niks impulsiefs doen. En verder alleen vogels in de tuin maar daar ben ik ook al tevreden mee

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze poezen hebben het goed getroffen bij jullie.
    Wij hebben geen dieren, vroeger wel, een kooiker hond.
    Kippen en een haan hadden we ook en poezen die zomaar ineens kwamen aanlopen en ja als je die dan eten geeft blijven ze.
    Maar de poezen waren altijd buiten rond de boerderij waar héél veel ruimte was. Er stond geen hek om onze tuin en helaas is onze hond toen plots voor een auto gelopen, verlamt geraakt en we moesten hem in laten slapen. Heel verdrietig was dat. Nu wonen we kleiner en hebben geen dieren meer.

    BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!