dinsdag 18 april 2023

Het groen en roze zien.

Dankbaar.

Sinds onze buren aan het verbouwen zijn hebben we niet enkel lawaaioverlast. Er sneuvelden al wat dingen van ons, we zaten even met muizen in ons valse plafond, er was geurhinder en nu valt het internet voortdurend uit (hoogst waarschijnlijk hebben ze een kabel geraakt). Gek word ik er van :( Maar over een week komen ze in onze straat het internet herstellen (ondertussen hebben er meer mensen in de straat problemen). En al de rest zal ook wel in orde komen. Ooit.

Gelukkig is het buiten zo mooi en spannend. Elke dag is er wel iets anders: je ziet alles en iedereen groeien. Ik denk zelfs een koekoek gezien te hebben in onze tuin (wat maar een klein koertje is maar wel vol potten met planten staat én vol vogelvoer hangt). 


Blij dat ik in lastige tijden- als ik boos ben of overprikkeld of bang- buiten even kan opladen. 
Moeder natuur kan geen internet maken maar kan wel even wat zen in mijn hoofd brengen.
#dankbaar
 
En boeken, boeken zijn ook mijn medicijn. Zoals daar zijn: Nick en Charlie (lief), Iemand anders (tragikomisch) of Misfit (guilty pleasure).


Sometimes replacing 'what's wrong?' with 'what was the best part of your day?' makes all the difference. 
-@Sushaib.rumi-

Liefs Els


Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Ga je liever langs je onafhankelijke boekhandel? Heel goed! Doe ze dan mijn groeten:) Merci! 
 
Ps: Er zijn nog bundels! 5 euro voor 'Echte Els' bij je thuis!   
 

4 opmerkingen:

  1. Dan is 't een geluk dat het wat beter weer is en je lekker naar buiten kan! Sterkte met die verbouwing van je buren, ik hoop dat ze spoedig klaar zullen zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja even het hoofd leeg maken kan zo goed buiten. Lekker hoor. Ik hoop voor je dat de rust gauw terugkeert

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb jouw plantje gevonden... Speelbos veldstraat Burcht. Op de plaats waar dat ik twee keer in de week het park/speelruimte opkuis,, mooimaker Paul,, Ga het met goede zorgen verzorgen. Veel dank... Ben dan ook dankbaar. Hou van natuur en groen, en van Kunst. Goed idee trouwens,

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt om iets te laten weten! Moge het veel geluk brengen! En bedankt voor al uw mooimaken, Els

      Verwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!