donderdag 22 juni 2023

Zuiderzinnen

Goed nieuws!

Hoera, goed nieuws. In september is het misschien terug ZuiderZinnen! Goed hé!? Waarom  'misschien'? Het is niet zo dat Antwerpen plots wel weer pro cultuur en literatuur is, verre van. Pro zwemmen zijn ze trouwens ook niet maar dat is een ander (triest) verhaal. Een aantal mensen hebben het heft in eigen handen genomen en proberen ZuiderZinnen terug van de grond te krijgen. Proberen. En daarom hebben ze jouw hulp nodig: steun hun crowdfunding project alsjeblieft! Ze hebben je steun echt nodig. Het toffe is: je hoeft niet zo maar geld te geven, je krijgt er ook effectief iets voor terug. Wij kochten bijvoorbeeld een pakketje met twee toegangstickets in. Tof hé! Na 11 jaar nog eens een literaire zondag, ik kijk er naar uit! Zie ik je daar? 
 
Boeken zijn mijn voedsel, mijn adem, de kern van mijn bestaan. Noem het een opwijking ;) 
 
 
Een eigen boeken-ruil-bib is mijn droom. Voorlopig blijft het bij foto's verzamelen.
 
Dit weekend is het klantenweekend bij De Groene Waterman, zie ik je daar? En heb je al meegedaan om een boekenbon van 10 euro te winnen? Bij Stad Leest kan je zelfs 30 boeken winnen!

Jaja, het zijn mooie tijden in boekenland! Er verschijnt ook kei veel moois: een nieuwe Allende en Slaughter of poëzie van Eva Meijer. Ligt allemaal op mijn te lezen stapel! Zin in!
 
En nee, ik ben het niet vergeten, dE LeeSclub stellen we een weekje uit. 


Jesus Christ, I'm so blue all the time

And that's just how I feel

Always have and I always will

I always have and always will
 
-Phoebe Bridgers-
 

Lees ze, Els


Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Ga je liever langs je onafhankelijke boekhandel? Heel goed! Doe ze dan mijn groeten:) Merci! 
 
Ps: Er zijn nog bundels! 5 euro voor 'Echte Els' bij je thuis!   
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!