dinsdag 27 februari 2024

Weekendje weg

Snel

Ons weekendje weg zit er alweer op. Zo lang naar uitgekeken, zo snel voorbij gegaan.
Het was slecht weer maar we wandelden veel. Ik las ook een aantal fijne boeken (Het laatste voorjaar, onder andere) en keek ook veel zo maar wat uit het raam.

Omdat mijn lichaam het zo moeilijk had keek ik extra naar deze dagen uit, de verwachtingen waren hoog. Te hoog? Het deed deugd maar niet alle spierpijn verdween en ik sliep nog steeds slecht... Thuisgekomen gingen er wat dingen mis (stomme, kleine dingen hoor) en voelde ik mijn lichaam weer meer verstijven. Seffens vertrek ik naar mijn werk...


Karel zei: We hebben het toch maar gehad, zijn er toch maar even tussenuit geweest.
En hij heeft gelijk. 
#dankbaredinsdag
 
Ik denk er over om een "spijkermat" te kopen. Hebben jullie hier ervaring mee? Werkt het? Is dit een goed merk? Benieuwd naar jullie tips...
 
 

You will always deserve to feel brave, even when you’re afraid.
-Ask Polly- 

Liefs,
Els


Ps: Er zijn nog bundels! 5 euro voor 'Echte Els' bij je thuis!

Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Merci! 
 

1 opmerking:

  1. Zo jammer dat het weer niet mee zat! En ook dat je niet zo fijn geslapen hebt... Fijn dat je Karel hebt, met z'n positieve kijk! Ik wens je fijne nachten de komende tijd!

    BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!