dinsdag 13 september 2022

Kamiel

Een nieuwe huisgenoot.

Na het verlies van Sieriel waren we best lang heel verdrietig. Eigenlijk missen we hem nog steeds hard. Caries leek ook eenzaam. Ze deden alles samen: eten, spelen, slapen. 
 
Dus begonnen we stilletjes aan uit te kijken naar een nieuwe vriend voor haar. Die vonden we (wederom) bij VZW Allemaal Poezen. Kamiel, een kater van iets meer dan een jaar. 
 

Wij zijn dol op hem, hij op ons (denken we) maar Caries wil niet van hem weten. Ze blaast en gromt en slaat naar hem. Ze wil ook niet eten als hij in de buurt is. Dus eet ze buiten en zit ze ook de hele dag buiten. Aangezien hij nog binnen moet blijven is ze daar 'veilig'. Geen idee hoe we dat eet-probleem moeten oplossen als hij ook buiten mag... 
Oh, ik had zo graag gehad dat ze vrienden werden. Misschien niet zo innig als Caries en Sieriel maar toch een beetje. Misschien komt het nog? Tips?
 
Ondertussen lees ik Tien stappen naar Nanette. Aanrader. Heeft iemand die show gezien? Benieuwd naar maar wij hebben geen Netflix dus...
 
There is no embarrassement in failure beacuse trying is winning.
-Jameela Jamil-
 
Nog een fijne Dankbare Dinsdag! 
Liefs Els
 
 

3 opmerkingen:

  1. Wat een schatje !
    Ik heb geen verstand van katten, maar ik zal voor je duimen dat het goed komt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schat, die Kamiel. Hij gaat vast wel wennen, tenminste, dat hoop ik, want hij ziet er zó lief uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oeh, dat is wel een leukerd! Ik hoop dat Caries dat bij nader inzien ook vindt en dat het helemaal goed komt tussen die twee!

    BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!