dinsdag 28 maart 2023

Magnolia

Woehoe: Magnoliatijd!

Oh wat hou ik van magnolia's! Jij ook? 
Zondag gingen we een lange magnoliawandeling maken, ik had er zo een zin in. Maar het regende en het bleef regenen. Dus maakten we gewoon een klein toereke. Om toch een beetje te kunnen genieten. 
 

Net voor de wandeling las ik dat je magnoliabloemblaadjes mag eten. Dat deed ik dan ook, voor het eerst. Wat een smaak-explosie: kruidig, bloemig, zuur en bitter. Een beetje alles door elkaar. Echt heel intens. Begin met een klein hapje zou ik zeggen :)
 
De lente, oh de lente. #dankbaredinsdag
 
Ik las net Heks! Heks! Heks! Aanrader.  

Ben jij een lente-fan?
 
Donderdag is het weer eens LeeSclub! Doe jij mee? We lezen de graphic novel Mijn Lagen!


If you obey all the rules, you miss all the fun.
-Katherine Hepburn-

Lees ze,
Els


Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Ga je liever langs je onafhankelijke boekhandel? Heel goed! Doe ze dan mijn groeten:) Merci! 
 
Ps: Er zijn nog bundels! 5 euro voor 'Echte Els' bij je thuis!   
 
 

4 opmerkingen:

  1. Wie zit er nou niet ok de lente re wachten. Vanmorgen sprookjesachtig mooi maar dan van de vorst. Het lijkt hier nog wel winter. Maar eens........komt de lente ook hier.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha, een beetje meer warmte en zon, ik kijk er ook naar uit :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja, ik hoop ook echt dat de lente nu eens doorzet. Ik vind de magnolia mooi, maar ik ben allergisch voor de geur. Heel jammer.

    BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!