dinsdag 3 maart 2020

Ik hou van mensen

Geen mensen zien

Ik hou van mensen. Klapkes doen, tetteren, glimlachen naar elkaar, mopjes maken. Daarom werk ik ook zo graag bij de bakker waar ik werk: er is nog echt persoonlijk contact met de (vaste) klant. Proberen de dag van die mensen iets fijner te maken, daar hou ik van.



Maar soms hou ik ook enorm van geen mensen zien. Totaal niemand. Vorige week donderdag en vrijdag is het me (quasi) gelukt. Ik zag enkel Karel en de postbode. Dat kan zooo deugd doen! Zeker omdat we zondag 2 verjaardagsfeesten hadden. Daarom deed het me bij voorbaat al dubbel deugd ;)

Ik had het geluk om net toen 2 geweldige boeken te lezen. Er was tijd en ruimte om me er helemaal in onder te dompelen. Zalig! Ik las: De vondeling en Vader en dochter. Het eerste boek heb ik eens gewonnen bij Langzullenwelezen, ik had er geen hoge verwachting van maar het was geweldig! Ik ben helemaal fan van Sarah Meuleman geworden en heb zelfs al zin om het boek opnieuw te lezen. Vader en dochter is een boek naar een kortfilm. Ik zag hem jaren geleden en ben hem nooit vergeten. Prachtig verhaal; lees het boek en zie de film! Zakdoeken klaar houden...

Zo fijn, even helemaal weg van de wereld zijn.
Wat lees jij nu?


''Pas je nooit aan om anderen te behagen maar wees de persoon die je zelf wilt zijn.''
-Dr. Seuss-

Nog een fijne Dankbare Dinsdag!
Els



Ps: Er zijn nog bundels! 5 euro voor 'Echte Els' bij je thuis!

Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Merci!  


5 opmerkingen:

  1. Als ik aan het hardlopen ben, en ik zie iemand lopen, dan versnel of vertraag ik mijn tempo om ze te vermijden... Soms is het inderdaad fijn om gewoon even alleen te zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie blog weer, met goeie quote!
    Ik heb net Zon uit. En nu ga ik beginnen in een boek van Jojo Moyes.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik lees Brooklyn van Colm Toibin, een fijn boek voor het slapengaan. Mensen mijden, dat doe ik regelmatig ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ben net begonnen met het derde deel van Diego Zonnesteek & de Meester van de Dromen (aanbevolen door onze kleindochter).

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Allemaal gelijkgestemden hier. Ik luister naar een cursus the amazing routine in de hoop eens met het onvermijdelijke te kunnen dealen. Op naar je volgende weg van de wereld moment 😘

    BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!