dinsdag 24 maart 2020

Missen

Er is veel wat we moeten missen maar...

er is ook veel dat we creatief kunnen opvangen. Met al die online tools enzo. Maar daar ken ik niet zo veel van. En aangezien Karel en ik nog moeten/mogen werken hebben we ook niet zo veel tijd over. Wij hebben het dus nog relatief makkelijk.
Volgende week verjaar ik, dat gaat nog pieken, ik had zo veel leuke plannen. Ach, voor de rest redden we ons wel.



Zondag gingen we wandelen en daarna gingen we iets drinken in ons favoriete boekencafé Boekowski. Dat we voor alle duidelijkheid na hebben gemaakt in onze eigen woonkamer :) Onder de noemer #cafekopie . Wie doet er online mee?

Zo brengen we lol in minder leuke dagen.
Hebben jullie ook van die ideetjes?

Het nadeel van mijn verleden met 2 gewapende overvallen en ptss is dat mijn ptss nu volop in al haar glorie terug is, met de nodige kwalen en problemen. Het voordeel is dat ik mijn wereld al eens in elkaar heb zien vallen. Ik heb mij al eens aan een voor en een na moeten aanpassen. Ik weet ook dat, omdat dat toen is gelukt, dat nu ook weer zal lukken. En dat ik (we) er beter uit gaan komen.
Ondertussen is het allerbelangrijkste om de richtlijnen te volgen én van elke dag het beste te maken. Het fijne te zien in de kleine dingen.

Ik ga seffens weer werken, en ga proberen andere mensen ook een fijne dag te geven.

En ik begin seffens in een nieuw boek, benieuwd


''Mijn doel is niet om beter te zijn dan alle anderen. Maar beter te zijn dan ik was.''
-Dr. Wayne Dyer-

Zorg goed voor jezelf en elkaar,
liefs Els


Ps: Er zijn nog bundels! 5 euro voor 'Echte Els' bij je thuis!

Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Merci!

4 opmerkingen:

  1. Oh Els, ik schrok even, maar toen ik verder las zag ik het. Gelukkig, in jullie eigen cafekopie, ik vind het schitterend.
    Wij fietsen ook nog steeds onze rondjes. Bij het eerste rondje zijn we weer thuis voor de koffie/plaspauze en na het tweede rondje zijn we weer thuis voor de lunch. Werkt prima !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijke foto! Prachtig zo in die stoel. Ik houd van zulke sfeervolle beelden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja, leuk gedaan, jullie eigen boekencafé!

    BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!