dinsdag 1 oktober 2024

Stijf

Blauw-paars-groen-geel

Vorige week dinsdag ging ik stevig onderuit op mijn werk. Het nadeel van een winkel die al meer dan een eeuw oud is: de vloer is al door honderden voorgangers tot een gladde spiegel geboend. Mijn collega viel 3 dagen er voor nog. Bij mij was het exact een jaar geleden... Ik zie bont en blauw en ben super stijf. Al bij al is dat nog een redelijk goede afloop, ik weet het, en toch voel ik me kut. Ik heb pijn, ben traag, kan niet alles doen, moet hulp vragen en dat vind ik lastig.  
 
Mijn lichaam schiet, zoals jullie weten, voor het minste in paniek, ptss is 'my middle name'. Dat uit zich, onder andere, in spierverkramping. Oh ironie.
 
 
Met een waggelend sukkelgangetje heb ik zondag toch een beetje bos gezien. En dat deed deugd.
 
Karel is donderdag jarig. We gaan dat uitgebreid vieren. Ik wou tegen dan genezen zijn maar dat zit er niet meer in vrees ik. Voor komende zaterdag heb ik weken geleden al vrijgenomen. Ondertussen ben ik al een week aan het werk met pijn. Na een werkongeval. Ik ben soms een beetje onnozel zeker? Maar ik durf niet naar de dokter om dan vrij te krijgen wetende dat ik dan feest ga vieren. Dat durf ik niet. Dus ploeter ik maar verder. Komt wel weer goed. Met de hulp van boeken bijvoorbeeld. Tot het glinstert is een ferme aanrader en ik ben al halfweg Graafdier en dat is ferm boeiend!
 
You are spilling over with love. You have so much to give this world. Never stop believing in what you are. -Ask Polly-
 
Hou jullie recht,
liefs Els 


Ps: Er zijn nog bundels! 5 euro voor 'Echte Els' bij je thuis!

Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Merci!